Stora Hornsjön är som namnet låter: Stor. Och djup! Över 40 meter som mest. Vattnet är klart och den här lilla sandstranden ligger skyddat och fint. Du når den genom att gå en stig ner genom en vacker bokskog. Väl på plats finns både vindskydd och eldningsplats. Ett tips är att fortsätta vandringsslingan även efter badet. Då kommer du upp på höjderna och får vacker utsikt över sjön.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!