Dela sida till en vän

Hej företagare! Vi jobbar gärna med dig! Vi är själva företagare och vana vid att jobba med olika tjänster till olika kunder. Du kan läsa mer om vad vi kan erbjuda nedan. Tillsammans kan vi åstadkomma allt från en bok till en temadag i naturen. Eller bara några korta texter till din sajt. Vi hörs!

Föreläsningar
Vi håller många föreläsningar varje år. På såväl stora konferenser med hundratals deltagare som på små lokala bibliotek. Ibland pratar vi om hur man får med sig barn ut i naturen, ibland om hur hotell kan få fler vandringsgäster. Ofta inspirerar vi bara.

Referenser

  • Västkuststiftelsen
  • Västsvenska turistrådet
  • Naturvårdsverket
  • Göteborgs Naturhistoriska Museum
  • Petcha Kutcha
Text/bild/film-material
Behöver du hjälp med att fixa inspirerande texter, bilder eller filmer? Vi som jobbar med Det vilda Göteborg heter Karin Fingal och Fredrik Schenholm. Karin är frilansjournalist och Fredrik frilansfotograf. Vi har många års erfarenhet av att leverera text, foto och film till redaktioner och andra uppdragsgivare. Vi är proffs på det vi gör, vi levererar kvalitet, vi leverar i tid och vi är trevliga att jobba ihop med.
Den bästa gåvan till anställda
Att ge bort ett medlemskap hos Det vilda Göteborg är att ge bort en kul och härlig fritid. Som medlem får man tillgång till hela den digitala Äventyrsguiden under ett år. Där finns över trehundra äventyr och naturupplevelser på hemmaplan. Med tydlig information, kartor och allt annat man kan behöva för att ta sig ut och upptäcka nya platser. Äventyrsguiden ger tips på många sköna vandringar, häftiga utsiktsplatser, roliga cykelturer, häftiga grottor och vattenfall och mycket mer. Medlemskapen levereras som personliga presentkort med en aktiveringskod.

Partnerskap
Vår vision är att få människor att upptäcka naturen på hemmaplan För att det ger en rolig fritid och för att man mår bra av att vara ute. Men också för att vår planet inte orkar med att vi gör långa flygresor varenda semester. Vi tror (och det gör faktiskt forskningen också) att man blir mer aktsam om den miljö man har nära sig – om man är ute i den.

Går den här visionen i linje med ditt företag? Då diskuterar vi gärna partnerskap med allt som det innebär.

Företag som vi arbetat med

Vi är stolta över våra samarbetspartners! Om du är ett företag eller en organisation som vill jobba ihop med oss, hör av dig på info@detvildagoteborg.se så snackar vi om det!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är GoteborgsPosten_blue_rgb.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Wallenstam_Logotyp_CMYK_Svart_1.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hsb-logo-ny.png
<strong>Kontakt</strong>
info@detvildagoteborg.se

0731 58 61 63