Hej företagare! Vi jobbar gärna med dig! Vi är själva företagare och vana vid att jobba med olika tjänster till olika kunder. Du kan läsa mer om vad vi kan erbjuda nedan. Tillsammans kan i åstadkomma allt från en bok till en temadag i naturen. Eller bara några korta texter till din hemsida. Vi hörs!

Föreläsningar
Vi håller många föreläsningar varje år. På såväl stora konferenser med hundratals deltagare som på små lokala bibliotek. Ibland pratar vi om hur man får med sig barn ut i naturen, ibland om hur hotell kan få fler vandringsgäster. Ofta inspirerar vi bara. Med bilder och filmer från vandringar, höga vattenfall eller coola grottkrypningar – allt såklart i vår del av västsverige.

Referenser

  • Västkuststiftelsen
  • Västsvenska turistrådet
  • Naturvårdsverket
  • Göteborgs Naturhistoriska Museum
  • Petcha Kutcha
  • Naturvårdsverket
Text/bild/film-material
Behöver du hjälp med att fixa inspirerande texter, bilder eller filmer? Vi som jobbar med Det vilda Göteborg heter Karin Fingal och Fredrik Schenholm. Karin är frilansjournalist och Fredrik frilansfotograf. Vi har många års erfarenhet av att leverera text, foto och film till redaktioner och andra uppdragsgivare. Vi är proffs på det vi gör, vi levererar kvalitet, vi leverar i tid och vi är trevliga att jobba ihop med.
Den bästa gåvan till anställda
Att ge bort ett medlemskap i Det vilda Göteborg är att ge bort en kul och härlig fritid. Som medlem får man tillgång till hela Äventyrsguiden under ett år. Där finns långt över hundra äventyr och naturupplevelser på hemmaplan. Med tydlig information, kartor och allt annat man kan behöva för att ta sig ut och upptäcka nya platser. Äventyrsguiden ger tips på många sköna vandringar, häftiga utsiktsplatser, roliga cykelturer, häftiga grottor och vattenfall och mycket mer. Medlemskapen levereras som personliga presentkort med en aktiveringskod.

Partnerskap
Vår vision är att få människor att upptäcka naturen på hemmaplan För att det ger en rolig fritid och för att man mår bra av att vara ute. Men också för att vår planet inte orkar med att vi gör långa flygresor varenda semester. Vi tror (och det gör faktiskt forskningen också) att man blir mer aktsam om den miljö man har nära sig – om man är ute i den.

Går den här visionen i linje med ditt företag? Då diskuterar vi gärna partnerskap med allt som det innebär.

Kontakt
info@detvildagoteborg.se

0731 58 61 63