En badstrand som ligger lite undanskymd från de vanliga promenadstråken och populäraste ställena i Delsjöområdet. Men fint är det! Blacktjärnen är omgiven av skog och har en liten strand i fint solläge. Den ligger längs Bohusleden som går mellan Skatås och Kåsjön, i norra delen av Delsjö naturreservat. Vill du vandra leden ska du följa orange markeringar, det är enkelt att hitta.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!