Sjön Norra Långevattnet ligger strax söder om Delsjöområdet, men på andra sidan om väg 40 och är därför mycket mindre välbesökt. Trots närheten till stan känns det riktigt vilt här! Sjön är liten och omgärdad av skog. Tack vare sin storlek blir den varm snabbt på sommaren. På norra sidan av sjön finns en liten sandstrand, men kartan visar en fin klipphäll. Om badet blir långtråkigt går det en fin slinga runt sjön. (Luras inte av kanoten, till den här badplatsen funkar det alldeles utmärkt att gå!)


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!