Definitivt en av Göteborgsområdets vackraste sötvattenbadplatser! Ändå är det inte fullt av folk här, men det borde det vara. Säveån forsar fram med klart vatten och just här gör ån en krök runt en liten sandstrand med grillplats. Runtom hänger träden ut över vattnet. Det är lätt att komma hit med pendeltåget från Göteborg, stationen ligger bara ett par hundra meter bort. Om du vill göra mer än att bada är det en stark rekommendation att ta pendeln till Floda istället, och följa vandringsleden som går därifrån längs Säveån, till Stenkullen. Och så avslutar du med det här magiska badet.


Kul att du har hittat till det här äventyret! För att ta del av detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse samt all information du behöver veta om äventyret (för vem det passar, längd, svårighetsgrad, utrustningstips och hur du genomför aktiviteten) måste du bli medlem. Det kostar 149:- per år och du blir medlem här. 

Nyfiken på hur en guide till ett äventyr ser ut? Ta en titt här!

Om du redan är medlem så loggar du helt enkelt in nedan.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!