Definitivt en av Göteborgsområdets vackraste sötvattenbadplatser! Ändå är det inte fullt av folk här, men det borde det vara. Säveån forsar fram med klart vatten och just här gör ån en krök runt en liten sandstrand med grillplats. Runtom hänger träden ut över vattnet. Det är lätt att komma hit med pendeltåget från Göteborg, stationen ligger bara ett par hundra meter bort. Om du vill göra mer än att bada är det en stark rekommendation att ta pendeln till Floda istället, och följa vandringsleden som går därifrån längs Säveån, till Stenkullen. Och så avslutar du med det här magiska badet.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!