Härlig eftermiddagsbadplats med kvällssol. Ligger på en udde mitt emot den superpopulära badstranden - där det ofta är fullt av folk. Du kanske inte är helt ensam här heller, men du har i alla fall större chans till naturupplevelse och ett stillsamt bad en sommarkväll. Ytterligare naturupplevelse får du av att du måste gå ungefär en kilometer från parkeringen. Vill du gå ännu mer finns det gott om stigar i området, till exempel grusstigen som går runt hela Stora Delsjön och är skyltad just "Runt Stora Delsjön".


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!