Etapp 4 på Bohusleden är lättvandrad, vilket också gör den till en riktigt bra tur för Mtb-cykling. Här går du genom vackra skogar på breda stigar. Du passerar en större (men väldans grund sjö) och en miniliten tjärn. Om du är badsugen har du både start och mål att välja på, leden börjar nämligen vid Kåsjön där det finns badplats och avslutas i Jonsered (där det faktiskt också finns badplats en kilometer bort). Lätt att bli av med både cykel- och vandringssvett alltså :)


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!