Getryggen är ett långsmalt och ganska högt berg som ligger mitt i Delsjöområdets naturreservat. Här kan du vandra på Bohusleden som går rakt över berget, cykla, eller bara ta dig upp till den fina utsiktsplatsen. Den här rundslingan går upp på bergsryggen där stigen slingrar sig över rötter och hällar. Den går förbi sjön Västra Långvattnet och avslutas nere vid Lilla Delsjön. Har du inte fått nog efter en runda är det bara att cykla tillbaka längs den breda grusvägen och köra en omgång till!


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!