En mindre grotta som sluttar nedåt in i berget. Spännande! Man kan välja att gå hela vägen in, det är ganska trångt men samtidigt högt i tak. Eller så kan man ta sig bara till det första stora hålrummet. Att hitta hit kräver lite letande, men är egentligen inte svårt alls. Snarare ett spännande äventyr. Sägnen säger att en förbrytare gömde sig i grottan i flera månader på 1700-talet efter att ha åkt fast för bedrägeri. Han undgick dödsstraff men blev istället ihjälslagen av sin svärson...


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!