Vättlefjäll är ett stort och vilt naturområde som ligger precis vid Angered. Trots att det är så nära centrala Göteborg är det relativt få besökare här. Här hamnar du i ett landskap med sjöar, skogiga små öar och trånga kanaler med träd som hänger över vattnet. Man kan hitta sin egen lilla vik, stanna och bada, eller göra upp eld vid något av alla vindskydd. Det är nästan helt tyst här, och det är svårt att förstå att staden är så nära.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!