Definitivt en av de längre pulkabackarna i Göteborgsområdet. Backen finns till höger om skidbacken Brudarebacken i Delsjöområdet. Den bjuder på bra lutning, bra längd och ett säkert stoppområde. Här har du också skogen som omgivning, och många fina promenadslingor. Vill du åka längdskidor medan ungarna kör pulka brukar milspåret vara fint, där sandas det inte och det är oftast någon som spårat med skidor före dig. Upplagt för vinterdag!


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!