Längs vandringen runt Gunnebo slott ligger denna häftiga skog. Den är i sig värd ett besök. Eftersom den är planterad är alla träd lika gamla. Det är ju sådant många skogsälskare försöker undvika, men i det här fallet är det häftigt. Här står granarna ståtligt raka bredvid varandra. Om du kommer med barn har de en kul naturlig lekplast med ett vindskydd, några kojor, nedfallna träd och kullar.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!