En djungel i Göteborg?? Ja, det kan man nästan tro. Mellan Hjällbo och Angered slingrar sig Lärjeån fram med brunt vatten, leriga strandbankar och en överväldigande frodig grönska runt om. Det är ett av Göteborgs djur- och växtrikaste områden med många ovanliga insekter, träd, fåglar, fiskar, bävrar och musslor. Här ligger gamla nedfallna mossiga trädstammar och i vattnet sticker grenar upp. Det är coolt, spännande och väldigt vackert.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!