Ibland verkar det som om Halland hamnar i skymundan för Bohuslän, och att göteborgare snarare åker norrut än söderut. Men Halland är ett fantastiskt landskap med sandstränder i väster och ett böljande inland i öster. Den här utsikten ligger längs en vandringsled som går genom vackra bokskogar. Den går att nå med en kort promenad från parkeringen. På den korta biten får du en smakbit av hur vackert Hallands inland är.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!