En oas mitt i centrala staden. På våren gör den här biten natur skäl för sitt namn när vitsipporna blommar överallt. På sommaren är det nästan mer som en regnskog! Träden växer höga, det grönskar överallt kring den lilla bäcken och här och var ligger gamla nedfallna mossiga träd. Här är det lätt att strosa omkring i en timme och titta på allt vackert. Vill du gå vidare och upptäcka mer är Vitsippsdalen som en port in till det mycket större och vildvuxnare Änggårdsbergen.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!