Bohusledens första etapp börjar mitt ute i skogen, vid de små sjöarna Blåvättnerna. Sedan går den hela vägen till Gunnebo slott vid Stensjön. Naturen är varierad och du går genom skogar, jordbrukslandskap, motionsslingor och till och med genom ett och annat villaområde. En bra nybörjarvandring. Lätt att nå både start och mål med kollektivtrafiken, och smart, eftersom du inte kommer tillbaka till målet. Schysst avslut med ett kafébesök på Gunnebo slott.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!