En enkel och fin vandring, undantaget en brant stigning till Getryggen, på släta och lättgångna stigar genom trevlig natur. Du kommer knappast vara ensam på vandringen, åtminstone inte i början. Å andra sidan är det väldigt enkelt att åka kollektivt till starten och målet och på så vis är turen lätt att genomföra. Utsikten från berget Getryggen är en given fikaplats och avslutet vid Kåsjöns badplats en till - för du har väl med dig två fikor?!


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!