Så många fördelar den här vandringen har! Superenkelt att åka kollektivt till både start och mål, vacker och omväxlande natur, lagom längd och våffelkafé på vägen. Svårt att slå. Till största delen är det en skogsvandring. Du går förbi några sjöar och du avslutar vid en gammal kyrka. Om du vänder på vandringen kan du istället avsluta vid den fina badplatsen vid Jonsered. Det är lätt att vandra längre genom att slå ihop den med Bohusledens fjärde etapp.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!