Bohus Malmön är en ganska ovanlig ö. Egentligen lik de flesta västkustöar men skillnaden är att stenindustrin som fanns på en mängd platser i Bohuslän i början på 1900-talet verkligen var fullskalig här. Stora delar av ön är helt sönderhuggen. På andra platser syns bara en del spår och däremellan hittar du såklart klippor som fortfarande är oförstörda och släta. En del tycker att det huggna landskapet är fult, andra säger att det är coolt, storslaget, säreget och häftigt. På den här vandringen går du runt hela ön. I smala gångar mellan sjöbodarna i samhället, längs bryggkanten i hamnen, högt upp med utsikt, ner i små skogsdungar, över klippor och rakt ut i stenbrotten. Rejält med havsutsikt får du på många ställen och du passerar riktigt fina badplatser på ostsidan av ön.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!