Delsjöområdets naturreservat är förmodligen ett av Göteborgs mest populära naturområden. När det är fint väder är du inte direkt ensam om att komma hit. Det är kanske inte så konstigt. Här är naturen vacker, med två stora sjöar som omges av skog och många promenadslingor att välja mellan. Den här vandringen tar dig runt Stora och Lilla Delsjön. Du går förbi en stor badplats med sandstrand, men kan också hitta egna klippuddar för både bad och picknick om du gör en avstickare från stigen.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!