Verkligen en annorlunda och vacker naturupplevelse. Näsbokrok är ett mycket litet naturreservat som ligger på en udde. Här är det lite som att komma till en annan värld! Stora fält av rundslipade stenar, flera maffiga bronsåldersrösen och stora ljunghedar. Det är kargt, vackert och säreget. Runt udden går ett par korta vandringar (en av dem tillgänglighetsanpassad) med hur mycket fin utsikt som helst. Ta sikte på stenstranden för ett bad.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!