En alldeles fantastisk vandring! Bara några mil från staden och ändå i alldeles tyst trollskog. Du får vildmarkskänsla och lugn och ro i själen. Eftersom turen startar och slutar på olika ställen är kollektivtrafiken det bästa sättet att ta sig till start och mål. För att lyckas göra turen på en helg måste du börja en fredag eftermiddag och ta sista bussen som går till starten.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!