Åbyfjorden är en mäktig fjord med höga branter. På den här vandringen passerar du flera utsiktsplatser där du kan beundra den. Leden börjar vid Nordens ark, en djurpark och gammal gård, och följer först fjorden. Du passerar sandstränder, badplatser och vindskydd med en alldeles oemotståndlig utsikt. Mot slutet av etappen byts stigarna mot grusvägar. Då går du i ett lantligt och trevligt landskap. Detta är en kuperad och häftig vandring. Utsikterna gör den till något extra.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!