Wow! Häftig, varierad vandring med storslagna utsikter över horisont, skärgård eller som på bilden: Åstol. Åstol är grannö till Dyrön och mer känt. Men det är ungefär lika enkelt att ta sig till båda öarna (västtrafik kör båten och vanligt busskort gäller). Dyrön är bra mycket större än Åstol och runt hela ön går en mycket vacker vandringsslinga som sköts av några ortsbor. En riktigt häftig ravin är en av höjdpunkterna, fina badplatser är andra.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!