Skändlaberget reser sig mäktigt över Hisingens slättlandskap. För 6000 år sedan stack denna kulle upp som en ö över det grunda havet. Nu är den gamla havsbotten runt Skändlaberget bra för odling och jordbruk. Vandringen runt Skändlaberget slingrar sig genom skog och raviner, förbi utsiktspunkter och över spänger. Längs leden finns det skyltar som beskriver om de gamla bosättningarna på den dåtida ön. Detta är en spännande, vacker och intressant vandring som tar dig tillbaka till forntiden.


Kul att du har hittat till det här äventyret! För att ta del av detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse samt all information du behöver veta om äventyret (för vem det passar, längd, svårighetsgrad, utrustningstips och hur du genomför aktiviteten) måste du bli medlem. Det kostar 149:- per år och du blir medlem här. 

Nyfiken på hur en guide till ett äventyr ser ut? Ta en titt här!

Om du redan är medlem så loggar du helt enkelt in nedan.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!