Bestig Tjörns högsta berg! Eller ja... bestig och bestig... Det är inte mycket till bestigning i ärlighetens namn. Snarare en vandring på släta klipphällar och bland ljungtuvor. Upp till ett urgammalt röse som varit en grav för våra förfäder, och fram för allt upp till en enastående utsikt. Vackert och lagom äventyrligt på väldigt kort sträcka! Väl uppe kan du gå omkring hur länge som helst bland små dammar och träddungar och klippor och gamla gärdesgårdar. Letar du efter ett schysst ställe att kolla på solnedgången på, utan världens trängsel från andra, ska du ta dig hit.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!