Vättlefjällsleden är en fantastisk möjlighet för dig som vill göra en långvandring i vildmarksaktig natur - utan att resa långt. Du kommer hit med spårvagnen och en kort tur med bussen från Angered centrum. Otroligt, känner man, när man väl är på plats. Här ligger sjöarna och skogarna och bergen. Nästan helt tysta faktiskt, en stor del av turen hör du inte staden alls. Leden är 25 kilometer lång så räkna med en hel dag ute i naturen. Eller så kör du en vildmarkshelg, med övernattning i något av vindskydden som ligger i närheten av leden.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!