En kul tur som tar dig genom det gamla Kungälv och vidare genom Fontin som är ett skogsområde på berget ovanför staden. Därifrån går du genom skogar och förbi gårdar och åkermarker tills du når fram till det lilla samhället Diseröd. Fin vandring, om än inte det mest vildmarksmässiga du kan hitta. Men du får närkontakt med både skogsluft, gamla kyrkor och Bohus fästning. Turen följer Bohusleden. Bra kollektivtrafik till både start och mål.


Kul att du har hittat till det här äventyret! För att ta del av detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse samt all information du behöver veta om äventyret (för vem det passar, längd, svårighetsgrad, utrustningstips och hur du genomför aktiviteten) måste du bli medlem. Det kostar 149:- per år och du blir medlem här. 

Nyfiken på hur en guide till ett äventyr ser ut? Ta en titt här!

Om du redan är medlem så loggar du helt enkelt in nedan.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!