En kul tur som tar dig genom det gamla Kungälv och vidare genom Fontin som är ett skogsområde på berget ovanför staden. Därifrån går du genom skogar och förbi gårdar och åkermarker tills du når fram till det lilla samhället Diseröd. Fin vandring, om än inte det mest vildmarksmässiga du kan hitta. Men du får närkontakt med både skogsluft, gamla kyrkor och Bohus fästning. Turen följer Bohusleden. Bra kollektivtrafik till både start och mål.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!