Vildmarksleden är en 42 kilometer lång vandringsled som också är riktigt fin att cykla. Den går från Hindås till Skatås. Leden är kuperad och går på allt från underhållna grusstigar till skogsstigar och längs sjöar. Du passerar vindskydd om du vill övernatta. I slutet tar leden dig upp på berget Getryggen som ligger i Delsjöområdet nära Göteborg. Därifrån är utsikten fantastisk och det finns både grillplats och vindskydd på toppen.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!