Runt Stora Kroksjön slingrar det sig en vacker fem kilometers vandring där man passerar hela fyra vindskydd. Alla vindskydd är fint placerade i anslutning till sjön. Det här vindskyddet har ett stort bord, en stor grillplats och en bra badplats där klipphällarna mjukt och fint går ner i vattnet. Men det kanske bästa av allt, från det här vindskyddet kan man njuta av en vacker solnedgång i väster!


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!