Mitt mellan två små dammar, och mitt i tysta skogen ligger detta vindskydd fint. Det är inte bad-dammar i första hand, men de gör platsen trevlig. Eftersom det inte är långt från Bottenstugan, och eftersom turen hit går på en fin och trevlig stig, är det ett bra ställe för barnfamiljen - stigen är tillräckligt lång för att känna som en strapats, men inte så lång att barnen hinner krokna på vägen.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!