Dela sida till en vän

1. Om Det vilda Göteborg
Det vilda Göteborg har som mål att inspirera och guida till nära naturupplevelser och äventyr kring Göteborg.

2. Tjänster
Som registrerad medlem får du nyhetsbrev skickade till din mejladress. I breven berättar vi exempelvis om nya områden eller äventyr som tillkommit i guiden, eller ger tips på äventyr som är aktuella just nu. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

3. Kommentarsfälten
Som medlem kan du använda vårt forum för att diskutera, tipsa och utbyta erfarenheter med andra medlemmar. Men dina kommentarer får ej innehålla:
– Personangrepp
– Brott mot personuppgiftslagen (PUL)
– Brott mot diskrimineringslagen. Läs mer om det här.

– Spam

4. Integritet
När du blir medlem godkänner du att vi får lagra dina kontaktuppgifter. Vi använder dina kontaktuppgifter enbart till att kontakta dig när ditt medlemskap håller på att gå ut, och för att skicka nyhetsbrev till dig. Om du inte vill att vi skickar nyhetsbrev kan du mejla oss, så tar vi bort dig från det. Det vilda Göteborg värnar om din personliga integritet. Vi skyddar all information du anförtror oss och följer naturligtvis de lagar och regler som finns, exempelvis Personuppgiftslagen.

5. Ändrade villkor
Villkor för nyttjande av tjänsten kan ändras utan förbehåll. Kontrollera denna sida för uppdateringar om villkorsändringar. Stora villkorsändringar som är av stor betydelse för dig som medlem kommer att informeras via nyhetsbrev som kommer till din mejl.

6. Medlem
Du betalar en medlemsavgift på 199kr/år och vid medlemskapets slut får du en påminnelse via mejl om att ditt medlemsskap snart går ut. Du behöver inte göra något för att avsluta ditt medlemsskap, om du inte betalar förlängs det inte.

8. Kontakt
info@detvildagoteborg.se