Vitt skummande vatten och massor av adrenalin. Forspaddling är riktigt spännande, och det går att göra vid Floda! Här rinner Säveån förbi, en fantastiskt vacker forsande å, som erbjuder en lång och fin vandringsslinga och en härlig badplats. Något även för den som inte gillar adrenalin, alltså. Sensommar och höst, när det är högt vattenflöde, brukar vara bäst för forspaddling.


Kul att du kikar in här! På Det vilda Göteborg behöver man vara medlem för att ta del av allt material. Ett medlemskap kostar 199 kronor per år. Medlemmar kan se all information för alla utflyktsförslag (som detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse, längd, svårighetsgrad, utrustningstips mm mm) samt Vandringsskolan. Ett medlemskap gäller i ett år från den dagen du tecknar det och du blir medlem här. 

Redan medlem? Logga bara in så kommer du vidare! 

Medlem och inloggad men kommer ändå inte åt informationen?

Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!