Stort, ensligt, oerhört vackert och faktiskt ganska obesökt. Så kan man sammanfatta Ramsvikslandet, en del av fastlandet som skiljs av med Sotekanalen i närheten av Smögen. Ramsvikslandet har visserligen en camping och där är det fullt av folk. Men på klipporna och stigarna bortanför campingen är det inte trängsel precis. Snarare nästan ödsligt. Den södra slingan här är varierad och mycket, mycket vacker. Du ser ena stunden ut över ett vidsträckt klipplandskap och havets horisont och nästa över kohagar och skogsdungar. Missa inte den storslagna utsikten från Sote huvud.


Kul att du har hittat till det här äventyret! För att ta del av detaljerad karta, vägbeskrivning, kollektivtrafikförbindelse samt all information du behöver veta om äventyret (för vem det passar, längd, svårighetsgrad, utrustningstips och hur du genomför aktiviteten) måste du bli medlem. Det kostar 149:- per år och du blir medlem här. 

Nyfiken på hur en guide till ett äventyr ser ut? Ta en titt här!

Om du redan är medlem så loggar du helt enkelt in nedan.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken "Mina sidor" och vidare till "Mitt medlemskap". Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!


 

Grottan på Ramsvikslandet

Sotenäs kommun
Gruvgång från 1900-talet

Jättegrytorna på Ramsvikslandet

Sotenäs kommun
44 välbevarade jättegrytor

Ravinen på Ramsvikslandet

Sotenäs kommun
60 meter lång ravin

Utsiktsplats Sote bonde

Sotenäs kommun
Panoramautsikt över klippor och hav

Vandra norra Ramsvikslandet

7 kilometer
Havsutsikt och skogsdungar

Vandra Ramsvikslandet runt

14 kilometer
En västkustklassiker som bjuder på mycket

Vandra södra Ramsvikslandet

9 kilometer
Stort, ensligt och oerhört vackert

Vandra vita leden Ramsvikslandet

4 kilometer
Rundslingan som har allt