Föreläsning – Göteborgs härligaste vinterupplevelser

Dela sida till en vän

I slutet av veckan öppnar outdoormärket Lundhags en ny butik i Göteborg. Vi har blivit inbjudna att hålla en föreläsning om vinterupplevelser i och kring Göteborg. Så här presenterar vi föreläsningen:

”Visste du att det finns nästan 40 meter höga vattenfall som fryser till is under vinterhalvåret? Eller att vandringsstigarna kan vara lika vackra under vinter som på sommaren?

Göteborg bjuder på underbara naturupplevelser och fina vandringsleder året om. Vissa vintrar bjuder på mer snö än andra, och vissa på mer regn – trots det finns det alltid något att göra och utforska.

Följ med på en föreläsning som ger dig massor med härliga tips om vandringsleder, grottor och vattenfall – allt sådant som passar bra att uppleva även under vinterhalvåret.”

Föreläsningen är öppen och gratis för alla – så hjärtligt välkommen och hoppas vi ses där!

Plats: Östra Hamngatan 33, Göteborg

Datum: 11 december 2022

Tid: 14.00


Det vilda Göteborg inspirerar och visar vägen till härliga naturupplevelser och roliga äventyr i Göteborgsområdet. Naturen är gratis för alla och öppen 24/7. Vi vill att fler ska hitta till den. Bli medlem här för att få tillgång till alla guider med kartor, bilder och information.


Lämna ett svar