Ge bort det här för 249 kr!

Dela sida till en vän

Vem vill inte ha nya naturupplevelser i julklapp? Ja precis: Alla ju! Ge bort ett medlemskap hos Det vilda Göteborg – för bara 249 kronor – så kan mottagaren ta del av Det vilda Göteborgs äventyrsguide under ett år. Den är fylld med utförliga guider till nästan 400 naturupplevelser i Västsverige. Vandringar, tältplatser, utsiktsplatser, vattenfall, grottor, skogar, cykelturer, badplatser, vindskydd och mycket mer… (bilden ovan kommer från en vandring på Tjörn)

Ge bort ett presentkort: Så här gör du

1. Skicka ett mejl till info@detvildagoteborg.se. Skriv vilket namn och adress vi ska skicka presentkorten till.
2. Du får ett bekräftelsemejl av oss där vi ber dig swisha 249 kronor.
3. Du swishar – och vi lägger ett presentkort i guldkuvert på posten. Det kommer till din brevlåda inom några dagar.

Bra att veta:
Porto ingår i priset på 249 kronor. Inga övriga avgifter tillkommer.
Presentkortet innehåller kort information om Det vilda Göteborg samt en aktiveringskod. Den som får presentkortet går in på detvildagoteborg.se och fyller i alla uppgifter för att bli medlem. När hen kommer till betalning använder hen istället aktiveringskoden.
Medlemskapet kan startas när som helst under ett år, och gäller i ett helt år från den dagen det aktiveras. När året har gått avslutas medlemskapet automatiskt utan att du behöver göra något.

Är du ett företag eller vill du ge bort många medlemskap?
Då löser vi det med faktura istället. Mejla oss på info@detvildagoteborg.se så berättar vi mer.

En sista liten snutt inspiration från oss:
Kolla utsiktsplatsen på Koön! Ett av många utflyktstips. Kolla in vår guide hit.


Det vilda Göteborg inspirerar och visar vägen till härliga naturupplevelser och roliga äventyr i Göteborgsområdet. Naturen är gratis för alla och öppen 24/7. Vi vill att fler ska hitta till den. Bli medlem här för att få tillgång till alla guider med kartor, bilder och information.


Lämna ett svar