Dela sida till en vän

Nya naturupplevelser – vem vill inte ha det i present? För 249 kr får du ett snyggt presentkort i stiligt guldkuvert, som kommer hemskickat till dig på posten. Bara att ge bort till vem du vill! Så här gör du när du vill överraska nära och kära (eller hela arbetsplatsen) med medlemskap i present:

Om du är en privatperson som vill ge bort medlemskap​: 

  • Mejla till info@detvildagoteborg.se och berätta att du vill ge bort ett, eller flera, medlemskap. Ange vilken adress presentkortet ska skickas till.
  • Du får ett mejl av oss med uppgifter om hur du betalar. För närvarande tar vi bara emot betalning via swish från privatpersoner, om det gäller ett enstaka medlemskap. Vid köp av flera medlemskap kan du välja mellan swish eller faktura.
  • Betala in. Presentkort inkl kuvert och porto kostar 249 kr.
  • Presentkortet kommer på posten. Det innehåller kort information om Det vilda Göteborg samt en aktiveringskod. Mottagaren går sedan in på detvildagoteborg.se och fyller i alla uppgifter för att bli medlem. Istället för att betala använder mottagaren aktiveringskoden. Medlemskapet gäller i ett år från att det aktiveras och avslutas sedan automatiskt.

Om du är ett företag och vill ge bort medlemskap: 

  • Mejla till info@detvildagoteborg.se Vi önskar följande uppgifter: Hur många medlemskap du vill ha och till vilken adress vi ska skicka dem.
  • Vi skickar presentkorten till dig, tillsammans med en faktura.
  • Presentkorten innehåller kort information om Det vilda Göteborg samt aktiveringskoder. Mottagarna går sedan in på detvildagoteborg.se och fyller i alla uppgifter för att bli medlemmar. Istället för att betala använder mottagarna aktiveringskoden. Ett medlemskap gäller i ett år från att det aktiveras och avslutas sedan automatiskt.

Det vilda Göteborg inspirerar och visar vägen till härliga naturupplevelser och roliga äventyr i Göteborgsområdet. Naturen är gratis för alla och öppen 24/7. Vi vill att fler ska hitta till den. Bli medlem här för att få tillgång till alla guider med kartor, bilder och information.