Dela sida till en vän

Hos oss ser du inga annonser på sajten. Det beror på att vi inte tror att du som medlem uppskattar annonser särskilt mycket. Istället försöker vi skapa samarbeten som gynnar våra medlemmar. Vi inleder till exempel snart ett samarbete med vildmarkskocken Kristian som kommer erbjuda recept som förhoppningsvis inspirerar er medlemmar till att äta ännu godare ute i naturen. I utbyte får han synas på vår sajt. Vi har också ett samarbete med friluftskedjan Addnature.com genom att de sponsrar inlägg. Inlägg som vi tror är intressanta för er som läser men som inte hade kommit till utan deras finansiering.

Vi som driver Det vilda Göteborg står bakom allt innehåll på sajten. Du kan lita på att om vi nämner enskilda prylar eller märken är det för att vi gillar de prylarna eller märkena. Om vi tar emot sponsring berättar vi alltid det tydligt. Även i sponsrade inlägg står vi bakom informationen helhjärtat men det är viktigt att du som läsare får veta vem som betalat för att innehållet producerats.


Det vilda Göteborg inspirerar och visar vägen till härliga naturupplevelser och roliga äventyr i Göteborgsområdet. Naturen är gratis för alla och öppen 24/7. Vi vill att fler ska hitta till den. Bli medlem här för att få tillgång till alla guider med kartor, bilder och information.