Vindskydd för vinter-grillning!

Dela sida till en vän
Vindskydd i Delsjöområdet öster om Göteborg.

Gör upp eld, pausa, grilla och njut! Här listar vi åtta vindskydd att besöka i vinterlandskapet. Vill du hitta ett annat? Då finns många fler här.

  1. Med utsikt över Sisjön ligger detta vindskydd. Och hit är det bara en dryg kilometer att gå så man kan släpa med sig tunga ryggsäckar med god grillmat om man vill 🙂
  2. För vinterbadaren. Vid den stora sjön Lygnern ligger ett vindskydd i skogen. Precis i närheten av Lygnerns fina sandstrand.
  3. I skogen vid en liten tjärn. Väldigt nära parkeringen för den som inte vill vandra långt. Och ändå känns det som mitt i skogen!
  4. Vindskyddet på bilden ligger precis vid vattnet. Vid Lilla Delsjöns bortre ände, räknat från Göteborg. Ingen övernattningsmöjlighet men trevligt och fint!

5. Avskilt och med få besökare. Testa vindskyddet vid Djupevatten.

6. Coolaste utsikten. Vindskyddet på Getryggen tipsar vi om om och om igen. Det går inte att sluta. Oslagbar utsikt.

7. Sprillans nytt vindskydd. Nära Göteborg, i Mölndals kommun, ligger det här nybyggda vindskyddet som Bohusleden går förbi.

8. Nära parkeringen = minimal gångväg. Och det passar ju en del. Väl framme är det fantastiskt fint!


Det vilda Göteborg inspirerar och visar vägen till härliga naturupplevelser och roliga äventyr i Göteborgsområdet. Naturen är gratis för alla och öppen 24/7. Vi vill att fler ska hitta till den. Bli medlem här för att få tillgång till alla guider med kartor, bilder och information.


  1. […] Vintergrilla! Här är tips på fina och bra platser för grillning på vintern! […]

Lämna ett svar