Grattis till vinnarna av ullfleecejackan!

Dela sida till en vän

Nu är tävlingen avgjord! Det blev Ninva Bulun och Miranda Larsson som vann varsin ullfleecejacka. Grattis!

/Det vilda Göteborg

Tävlingen är nu avslutad.

Vem vill inte värma sig i en go ullfleecetröja nu när hösten kommer? Som medlem hos Det vilda Göteborg har du chansen att vinna en. Eller två faktiskt 🙂

Hajk är ett nystartat friluftsvarumärke från Göteborg som gör kläder som passar för nära äventyr. Deras ullfleecejacka, VARM Wool Jacket (värde 1800 kr) är värmande, mjuk, och slitstark. Den är tillverkad i en återvunnen ullblandning och passar som både ytterlager eller under en jacka. Jackan är en herrmodell men Hajk hälsar att plagget och passformen även varit uppskattad bland många kvinnliga kunder.

Så här gör du för att delta i tävlingen:
Det finns två sätt att delta i tävlingen och därför finns det också två tröjor att vinna. Delta på båda sätten så har du maximal chans att vinna:)

  1. Börja följa Hajk på instagram. Gå därefter till tävlingen på Det vilda Göteborgs instagram och kommentera inlägget genom att skriva ett tips på ett nära äventyr som du gillar.  
  2. Börja prenumerera på Hajks nyhetsbrev. Du hittar det längst ner på hajk.com, under rubriken Nyhetsbrev.

Tävlingsregler:
Tävlingen pågår 24-30 september. Vinnarna utses av Hajk och kontaktas direkt av Hajk. Vinnaren väljer själv storlek och färg på jackan. Vilka som vinner kan inte överklagas. Vinnaren presenteras på Det vilda Göteborgs sajt samt Det vilda Göteborgs instagram den 5 oktober. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För att delta i tävlingen måste du vara bosatt i Sverige och ha fyllt 18 år. Denna tävling är på inget sätt sponsrad, administrerad av eller sammankopplad med Instagram eller Facebook.

Här kan du läsa mer om Hajk och se hela deras kollektion.

  1. Ann Lundström

    Torsviken!

Lämna ett svar