Långvandra i midsommar

Dela sida till en vän

Varför inte dra iväg på en riktigt lång vandring över midsommar?


  1. En helt fantastisk vandring som går genom tyst trollskog. På denna nästan tre mil långa vandring genom Svartedalen får du skön vildmarkskänsla. Du möter ett skogs- och sjölandskap men förmodligen inte särskilt många människor. Bild ovan.
  2. Långvandring som avslutas med hotell – inte så dumt! Bohusleden etapp 10 till 12 blir 45 km och avslutas utanför Uddevalla. 
  3. Hyssnaleden har blivit en av våra favoriter. Vildmarkskänsla ena stunden och gammal jordbruksbygd à la Astrid Lindgren den andra. Det är sällan man hittar en rundslinga på fyra mil, som tar en tillbaka till utgångspunkten. Så det här är en riktig goding. Vindskydd finns på vägen.
  4. Inte så vansinningt lång men vansinnigt fin. Edsvidsleden är 16 km och bjuder på häftig vandring längs mäktiga Göta älv. Bli inte avskräckt av bilden, vi vandrade på vintern. Nu är den betydligt grönare!

Det vilda Göteborg inspirerar och visar vägen till härliga naturupplevelser och roliga äventyr i Göteborgsområdet. Naturen är gratis för alla och öppen 24/7. Vi vill att fler ska hitta till den. Bli medlem här för att få tillgång till alla guider med kartor, bilder och information.


Lämna ett svar