Mums! Bra platser för grill och mat

Vädret är på topp, det är påsklov och våren är i luften. Vad är då bättre än att äta ute i det fria? Det finns gott om platser för matmöjligheter, med både bänkar och grillplatser. Här listar vi några härliga ställen där matsäcken verkligen inte får glömmas hemma!

  1. Vindskyddet på Getryggen. Här finns både grillplats, vindskydd och milsvid utsikt. Vandringen upp till grillplatsen är delvis brant, dock på en riktigt fin grusad stig, vilket ofta även gör själva vandringen skojig för barn.
  2. Norra långevattnet. Vis sydöstra stranden av Norra långevattnet ligger detta fikavindskydd. Här finns badmöjligheter (men kanske lite kallt nu 🙂 ) och grillplats.
  3. Utsiktsplats Fluxfallet. Lite längre från Göteborg än vad många kanske vill åka, men det är så värt det! Här finns ett 40 meter högt vattenfall med både bänkar och grillplats på toppen av klippan. Häftigt!
  4. Grill mellan två sjöar. Vid Iglekärr i närheten av Bottenstugan inne i magiska Svartedalen ligger detta vindskydd med både bänkar och grillplats. Njut av en vacker vandring både dit och hem.

Vid vindskydden finns nästan alltid både bänkar och grillplats.

Bon appetit och god lunch!

Lämna ett svar