5 maxade vandringar under 3 kilometer

Dela sida till en vän

Det behöver inte vara långt för att vara härligt. Här har vi samlat fem maxade vandringar där den längsta är 3 kilometer. Perfekt för barnfamiljen, eller som ett halvdagsäventyr.

  1. Vandra Tjörns högsta berg. Saker och ting som är högst har alltid en extra dragningskraft 🙂 Njut av utsikten över öar och hav.
  2. Vandra Brattön. Detta är ett riktigt äventyr. Det börjar med en båttur ut till Brattön för att sedan gå över till en härlig och brant vandring till öns topp. Även här är utsikten över öar och hav storslagen!
  3. Vandra Stenåldersstigen. Snacka om en maxad kortvandring. Här finns en utsiktplats, en stor klippa och vacker skog. Allt på en kilometer. Coolt!
  4. Vandra Gallhålan. Detta är den längsta av dessa fyra vandringarna. Det är en blandning av stig och väg som går förbi ett vattenfall, längs med en å och utmed en sjö.
  5. Vandra Svartedalen. Denna lista skulle inte vara komplett utan den röda leden med utgångspunkt Bottenstugan. Detta är Svartedalen i miniatyr med magiska skogar, härliga utsiktsplatser och sjöar.

Ut och njut och go helg!

Lämna ett svar