5 hemestertips för äventyrliga göteborgare!

60 meters vattenfall, 40 meters grottgång i berget eller en maffig vandring genom bokskog? Visst är du riktigt sugen på att dra ut till härlig, oväntat cool natur i göteborgsområdet i sommar? De här fem grejerna är några av de absolut bästa äventyren vi hittat.

(Du som är medlem i Äventyrsguiden kan se all information. Du som inte är medlem (kan förstås bli det!) ser inspirationen till alla men får full information bara till nummer 1.)

Här kommer tipsen! Kör hårt där ute!

  1. För vandraren: Vandra i bokskogar över kullar och till maffig utsikt. Hallands inland när det är som allra bäst! Gigantiska bokskogar, kuperad natur och utsikt över älvdal. En av våra finaste vandringar.
  2. För spänningssökaren: Ta dig in i en av (det måste det vara) västkustens häftigaste grottor. Kryp in i mörkret. Du har nästan 40 meter framför dig.
  3. Till den som vill uppleva mycket, men inte gå långt: Upptäck ett av södra Sveriges högsta vattenfall. Över 50 meter. Coolt!
  4. För badälskaren: Bada i en fors med klart strömmande vatten. Flodkröken skapar en liten strand och träden hänger ut över vattnet. En av de klart häftigaste badplatser vi varit på.
  5. För den som vill ta med sig barnen: Besök Göteborgs häftigaste lekplats. En värld av grottor, stenbumlingar och höga gamla träd. Med picknickgräsmatta i närheten.

Lämna ett svar